Chief Technology Officer - Ansøg nu

Chief Technology Officer - Ansøg nu

IntelliFinder A/S i Odense, søger en dygtig og selvkørende CTO

Vi har en stærk kundebase og leverer både til offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet. Kunderne er både de helt store og mindre kunder. Du kommer til en organisation, som lige nu går fra at være start-up, til en etableret virksomhed, og du vil derfor have en afgørende indflydelse på hvordan dette gennemføres. Går du med drømmen om en nøglerolle hvor du kan være med til at sætte dit aftryk i en vækstvirksomhed med globale ambitioner i Odense? Du bliver en del af ledelsen og vil stå for at styre vores drift og udviklingsafdeling, i en uformel organisation og hverdag. Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke, dygtige kolleger, god kantineordning, god stemning og højt til loftet.

Har du erfaringen og lysten til at drive et ungt udviklings-team og har du teknisk forståelse? så er du måske vores nye kollega.
Du vil i samarbejde med vores dygtige projekt og udviklings-team, med reference til den administrerende direktør, sikre implementeringen af de fremtidige projekter, og sørge for at dette er i overensstemmelse med vores overordnede roadmap. Succeskriteriet er naturligvis at implementeringen hos vores kunder, bliver en succes, men også at du forstår, at virksomhedens strategi og roadmap, bliver overholdt og styret hensigtsmæssigt, i samarbejde med den øvrige organisation.

Det ønsker vi os af dig

Vi ønsker en CTO der har mindst 3 – 5 års erfaring fra en IT-mæssig baggrund. Måske som IT-chef, chefudvikler, IT-Teamleder, eller teknisk ansvarlig. Mulighederne er mange. Du forstår hvad det vil sige at komme i mål med leverancer til kunder, i samarbejde med dit udviklingsteam. Det er vigtigt at du kan sparre med udviklingsteamet, på et teknisk niveau, der sikrer vores produktkvalitet.

  • Du kender IT komponenterne i en moderne SaaS platform. Platformen baserer sig lige nu på Red-Hat, Appache og MongoDB, og UI via Browser eller IOS/Android Apps.
  • Du har en struktureret tilgang til opgaver og kan være med til at skabe overblik over vores dokumentation og infrastruktur.
  • Du står i spidsen for vores IT-udviklingsstrategi.
  • Du har teknisk forståelse til snitflader i leverance.
  • Du kan tale og skrive engelsk, også gerne tysk, både i forhold til kunder og kolleger.
  • Du kan arbejde strategisk og operationelt.
  • Du har gode samarbejdsevner og kan motivere dine kolleger til at yde deres bedste i en travl hverdag.
  • Du har naturlig gennemslagskraft og har en positiv tilgang til kolleger, kunder og opgaver.

Dit kontor er i Odense – lige ved motorvejen

Du skal arbejde på IntelliFinders kontor i Odense, både med engelsk- og dansktalende kolleger.
Som CTO forventer vi at du er til stede på kontoret, med fokus på samarbejdet med kolleger og kunder.
Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

Send din ansøgning samt CV til vores krypterede og sikre jobmail på: job@intellifinder.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Anders Frost på tlf.: +45 5151 2271.
Du kan få yderligere indblik i IntelliFinders historie lige her – Historien i korte træk.

IntelliFinder System – Location-Based Resource Management Software

IntelliFinder er et forretningssoftware til styring af ressourcer relateret til faste geografiske placeringer.
Vi kalder det lokationsbaseret ressourcestyringssoftware.
IntelliFinder er designet til planlægning, kortlægning, projektstyring og vedligeholdelse af ethvert fysisk netværk eller teknisk installation.
Du kan også bruge systemet til kvalitetssikring, kvalitetsinspektion og meget mere.
IntelliFinder forbinder alle dine teams og underleverandører på en platform – hvor information, dokumenter, billeder, opgaver og arbejdsproces kan udveksles i realtid – og du har altid fuld kontrol over hele situationen.